29 Mart 2010 Pazartesi

AppFresh ile Güncelliğinizi Koruyun

AppFresh OSX86 üzerinde sorunsuzca çalışan ücretsiz bir uygulama takipçisi. OSX86 sistem güncellemeleri de dahil olmak üzere sistem üzerinde yüklü olan diğer 3. parti uygulamaların sürümlerini  takip ederek güncellemenizi sağlayan bir uygulama.
Uygulama sisteminizde yüklü olan ücretli yada ücretsiz tüm uygulamaları takip ediyor ve ara ara gerçekleştirdiği kontroller ile güncel sürüme sahip olmanızı sağlıyor. Tek tıkla yeni sürümü çıkan uygulama ya da sistem güncelleştirmesini yükleyebiliyorsunuz.
OSX86 üzerinde Apple tarafından sunulan sistem güncelleştirmelerini yüklemeniz OSX86 sisteminizin açılmamasına neden olabilir. Bu yüzden sistem güncelleştirmelerini es geçmenizi yada mevcut kernel yedeğinizi alarak yapmanızı öneririm.
Ayrıca uygulama IuseThis servisi ile de diğer kullanıcıların kullandığı uygulamaları, o uygulamaya ait kullanıcı verileri gibi bazı istatistikleri de derleyip size sunuyor. Ücretsiz olarak dağıtılan AppFresh'i güncelliğinizi korumak için OSX86 üzerinde kullanabilirsiniz.

İlgili Bağlantılar;
AppFresh Anasayfa
AppFresh İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder